Политика за приватност

Прибираме лични податоци од корисниците на Speechpool. Овие информации (име, е-пошта) ги користиме за да генерираме сметка за пријавување за корисниците и за да ги контактираме. Не споделуваме, не даваме и не продаваме кориснички податоци. Ако сакаш да ги избришеме твоите информации, те молиме да нè контактираш.